Новини

 • BTL-6000 Lymphastim

  BTL-6000Lymphastim e апарат от най-ново поколение ,който се използва както за лечение на отоци на крайниците така и в естетичната физиотерапия.
  Лимфния дренаж активира потока на лимфата през лимфните пътища на тялото.Тези пътища са отговорни за събирането и отвеждането на отпадъчните продукти от тъканите на тялото.Тази терапия повишава потока на лимфата на критични места и ускорява обмяната на веществата в тъканите.
  BTL-6000Lymphastim работи на принципа на прекъсната пневматична компресия /пресотерапия/.Използва се вълна от налягане ,което да улесни придвижването на лимфата .
  Пневматичта пресотерапия се приема позитивно от пациентите като един много приятен и ефективен метод за лечение.

  Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се освободи от подкожните токсини и мазнини. Лимфодренажният масаж стимулира метаболизма на кожните клетки; подобрява циркулацията на кръвта; подобрява лимфопотока; спомага за изхвърлянето на излишните течности; редуцира подкожните мазнини и се бори успешно с целулита.
  Костюмът на лимфодренажния апарат е с дванадесет въздушни възглавници, които упражняват цикличен натиск на избрани части от тялото.
  Апарат за пресотерапия:
  1. Извършва високотехнологичен ефективен лимфен дренаж.
  2. Осигурява надеждна борба с целулита.
  3. Подпомага отслабването и детоксикацията; оформяне и профилиране на тялото.
  4. Редуцира отоци, намалява болката и създава комфорт;
  5. Придава по-добра форма на краката и корема, като същевременно се подобрява и тонусът на кожата.

  Лимфопресата може да се ползва и просто за приятен релаксиращ масаж.